Diverse

Vil Gastrisk Sleeve-Operasjon Forandre Livet Ditt?

Nytt år – nytt liv, ikke sant? 2020 er starten på et nytt tiår, og dette kan være akkurat det rette tidspunktet for endelig å slippe usunne vaner og forbedre livskvaliteten i årene som kommer. Det er enklere enn det ser ut – å spise sunt er faktisk mye mer interessant enn å unne deg hurtigmat. Sist, men ikke minst, å bli kvitt et dårlig kosthold kan være det første skrittet mot en vellykket sleeveoperasjon – les videre for å vite mer!

TOPP 3 Nyttårsresolusjoner for Bedre Liv

Selv om du vurderer sleeve–operasjon eller andre typer bariatrisk operasjoner, begynner aldri en konsekvensfull vekttapshistorie på klinikken. Ta deg god tid og utvikle sunne spisevaner for å bevare etter inngrepet:

  • oppdag den fargerike, saftige og ekstremt sunne verdenen av frukt og grønnsaker. Det er nå dusinvis av grønnsaker tilgjengelig i lokale butikker og til og med på nett;
  • ●     søk etter en blogg dedikert til sunn og kjempegod mat og hent inspirasjonen din til oppskrifter fra profesjonelle matlagere og kompetente entusiaster;
  • bli kvitt snacks, selv om de ser ut til å være sunne; tørket frukt og nøtter er rike på næringsstoffer, men også på kalorier – bedre og legge dem til frokosten eller lunsjen.

Sleeve gastrektomioperasjon – en verdifull gave til deg selv

Et sunt kosthold er et must, men noen ganger kan dette alene ikke hjelpe å miste ekstra vekt. I dette tilfellet kan det være lurt å vurdere gastrektomi – en av de mest effektive metodene for vekttap. Imidlertid er det også ganske dyrt, og hvis prisen er den avgjørende faktoren kan du se etter det beste forholdet mellom pris og kvalitet i utlandet – gastriske sleeve-operasjon i Latvia er tilgjengelige for halvparten av den norske prisen.

Overvekts Operasjoner-klinikken i Riga tilbyr nyskapende teknologi, tiår med erfaring og medisinsk behandling av topp kvalitet. For mer informasjon besøk nettsiden til Overvekts Operasjoner Riga!

You may also like