Bolig

Vil du bo i hovedstaden?

Det er mange gode grunner til å ville bo i hovedstaden, jobbmulighetene kan være flere, og det er jo mer sentralt i forhold til reise og utenlandsreise, spesielt med tanke på flyplassen. Så er det jo også vår største by, så bare det i seg selv er en god nok grunn for de fleste å flytte til hovedstaden. Og om du allerede bor i Oslo så vet du om alle fordelene av å gjøre akkurat det, men kanskje er du på utkikk etter å bo i et nytt nabolag? Eller en annen del av byen? Uansett årsak så er det mye å tenke på.

En fordel er jo om det ikke er så viktig for deg hvor du bor, i en spesifikk bydel, så lenge området er fint, og leiligheten av god nok kvalitet. Vil du for eksempel bo i Oslo vest, så er jo Ullern et fint sted, og det finnes leilighet til salgs Ullern.  Tar du en titt på lenken vi har lagt til vil du få hele oversikten over hva som faktisk blir tilbudt, og da er det ikke usannsynlig at du blir fristet. Både av kvaliteten på leilighetene, prisene og alt som kommer med.

En fin fordel med å bo på Ullern er at det er sentralt samtidig som man liksom ikke bor midt i byen, så man har en viss frihet. Det er ikke noe man får overalt, så man får en god kombinasjon av flere ting samtidig. En annen ting er jo også det at det er snakk om nybygg, altså du kan få et hjem som ingen annen har bodd i før deg. Det er veldig sjeldent at man får i hovedstaden, og verdt å betale litt ekstra for kanskje? Uansett hva, om du vil ha en ny leilighet er Bonova et sted du bør sjekke ut, det er det verdt din tid!

You may also like