Bolig

Vaskerom, en nødvendighet i de norske hjem

AUBO leverer vaskerom til de norske hjem, i slitesterke og gode materialer, og god kvalitet, som sikrer lang levetid. Vaskerommet er i forveien et rom som blir utsatt for stor slitasje, og krever derfor mer av de materialer man bruker. AUBO har vaskeromsinnredning i flere forskjellige prisklasser, hvor man ikke går på kompromiss med kvaliteten, uansett valgte prisklasse. Vaskerommet fungerer ofte som et multirom i husholdningen, og antallet behov som vaskerommet skal dekke er vesentlig høyere enn til andre rom i resten av boligen. Vaskerommet skal ofte ikke kun fungere som et vaskerom, men også som et oppbevaringsrom til sesongens tøy og sko, det fungerer som en garderobe og ofte også som en entré til familie og barn. Vaskerommet er generelt et område som er meget utsatt for rot, og uorden, og derfor er det viktig når man bygget et vaskerom, at man har rikelig med muligheter til oppbevaring.

AUBO tilbyr ikke bare sine kunder gode materialer, de har også erfarne konsulenter rundt om i landet, som alle står parat til å hjelpe nye potensielle kunder med deres nye vaskeromsdrøm. Deres erfaring kommer deg til glede, da de i forveien vet hvilke løsninger som er gode, og genererer mest plass til for eksempel oppbevaring av ytterjakker som ikke lenger skal brukes da sesongen er over. Derfor er det stadigvekk en god idé, at man innen møtet med en konsulent, har tenkt over hvilke behov ens nye vaskerom skal dekke, og hvilke materialer man ønsker, samtidig som man har en klar idé om hvilke budsjettrammer man skal holde seg innenfor, det gjør at samarbeidet kan starte hurtigere, og AUBOs konsulenter kan komme med konkrete løsninger kanskje allerede fra første møte.

AUBO har et bredt sortiment av produkter, som sikret at kunden finner det produkter som passer inn i deres nye drømme vaskerom. Det er for eksempel ofte en god idé med en stor håndvask, med rikelig med plass, i et materiale som er lett å rengjøre, og en skyvedørsgarderobe kan være et opplagt valg til oppbevaring og gjemme vekk for eksempel vaskemaskin og tørketrommel. Alle disse ting er noe AUBOs konsulenter kan hjelpe med, og komme med smarte løsninger, som optimerer både plassbruk med også effektiviteten av det nye vaskerom som skal bygges.

Skyvedørsgarderoben kan hjelpe med rot og uorden

En skyvedørsgarderobe er ofte en meget smart løsning å implementere i det nye vaskerom.

skyvedørsgarderobe. Skyvedørsgareroben gir mulighet til å gjemme vekk eventuelt rot og uorden, samtidig som AUBO tilbyr flere forskjellige smarte løsninger til innmat i skyvedørsgarderober, som er med til å optimere mulighetene for oppbevaring, og dermed også minske faren for nettopp rot og uorden. Vaskerommet er i forveien et rom meget utsatt for rot, og dermed handler det om å minimere sjansene for dette allerede i planleggingsprosessen. En skyvedørsgarderobe behøver ikke kun romme tøy og sko, den kan også brukes til å integrere vaskemaskin og tørketrommel, slik at disse kan gjemmes helt vekk bak lukkede dører, men samtidig være lett tilgjengelige og enkle å bruke.

You may also like