Bolig

Slik finner man ut av hvilken grill man bør ha

Gassgrill, el-grill, kullgrill og engangsgrill. Valgene er mange, og det er ingen tvil om at nordmenn elsker å grille. De siste årene har utvalget av grillmat eksplodert i norske dagligvarebutikker og grillen har blitt allemannseie. Likevel så er det ikke bare sånn at man bør gå ut og kjøpe hvilken som helst grill. Det finnes flere typer som passer til ens behov:

  • Engangsgrill

Engangsgrillen får man tak i på de aller fleste dagligvarebutikker. Den er populær fordi den er praktisk, billig og liten. Den kan tas med i parken, på stranden, og hvor ellers det måtte passe. Likevel er det en del ulemper med engangsgrillen. Den største er kanskje at den er utrolig lite miljøvennlig, ettersom at den blir kastet etter én gangs bruk.

  • Gassgrill

Gassgrillen er utvilsomt den mest populære grillen hos nordmenn. Den er praktisk, effektiv, og fås i mange forskjellige størrelser. Gassgrillen er for alle, og det eneste man skal tenke på er å kjøpe gass.

  • Kullgrill

For noen som er kullgrill et must på grunn av den smaken som kullet setter i kjøttet. Kullgrill er ikke for nybegynnere ettersom at teknikken rundt det hele kan være ganske innviklet. Dessuten er kull ikke spesielt miljøvennlig.

  • El-grill

El-grillen har gjort sitt inntog i Norge de siste årene. Grillen går på strøm, noe som gjør at man ikke trenger å tenke på å kjøpe inn kull eller gass. Dessuten kan el-grillen brukes innendørs, noe som er smart hvis man ikke har en hage eller stor nok terrasse til en grill. Dessuten gjør det at man kan grille selv om det regner utenfor.

Hvilken bør man velge?

Når det kommer til valg av grill, så er det som så mye annet; det kommer helt an på ens behov og budsjett, men det er en god ide å overveie valgene innen man kjøper en grill.

You may also like