Bolig

Skaff deg en skummadrass for en bedre nattesøvn

Skummadrasser har blitt veldig populære på det norske markedet den siste tiden. De kommer som regel i tre typer materialer. Det inkluderer minneskum, kaldskum og lateks. I tillegg til de tre forskjellige kategoriene så finnes det en rekke unike kvaliteter og underkategorier. Så her er det bare å velge og vrake. Se mer på skummadrass.no for å utforske det store utvalget som finnes.

Sov bedre med skummadrassen

Kroppen er forskjellig fra person til person og vi har alle ulike behov. Derfor skal man også finne en sengetype som passer ens egen smak og behag. En av de største feilene folk begår er å kjøpe samme madrass som barna, konen eller mannen. Dette betyr nærmest uansett at en av partene vil ligge dårligere på madrassen enn andre. En kvinne på 160 centimeter og 73 kilo har åpenbart bruk for en mindre fast madrass enn en mann på 180 centimeter og 83 kilo. Folk som trenger litt hardere madrasser bør gå for skummadrasser av multipocketfjær. En alminnelig kvinne som nevnt ovenfor bør som regel kun ha en skummadrass av alminnelig pocketfjær. Forskjellen er stor og vil kunne være avgjørende for nattesøvnen din.

Lateks AEGIS skummadrass

Det finnes flere skummadrasser å velge mellom. En type som passer de fleste er lateks AEGIS skummadrass. Denne er allergivennlig og har i tillegg et antibakterielt trekk. Det betyr at du ikke vil få sengemidd eller andre ubudne gjester i sengen din om natten. Madrassen gir også god trykkavlastning slik at muskler og ledd blir tatt vare på mens man sover. Lateks AEGIS har opptil 7 komfortsoner, hvilket sikrer optimal støtte og komfort for kroppen din. Vanlige madrasser pleier kun å ha 5 komfortsoner. Kjernehøyden er hele 18 centimeter, men blir opp mot 20 centimeter om man teller med trekket. Dette er en populær madrasstype som de fleste nordmenn foretrekker.

You may also like