Diverse

Sexy musikkvideo med seksuell dans

Vi kan alle like en musikkvideo eller to. De er ikke så vanlige å se lenger, da det meste av musikken i dag kommer på digitale flater. Men de gav oss en pirrende glede som vi lengter etter. En musikkvideo fra 2010, kan få oss til å både få lyst på sex og ta på oss det mest sexy undertøyet vårt. Det er musikkvideoen Alejandro av Lady Gaga.

Det er nok ikke uten grunn at den er strømmet 500 millioner ganger heller. Her får vi se deilige dansere av begge kjønn som gjør damene dyvåte og herrene stive. Her mangler kun en dildo med sugekopp. Det er stramme kropper i en het orgie, alle ute etter den vakre og yndige Stefani.

Lin og tøystoff

Vi får assosiasjoner til det franske hoffet der damene gikk i krinoline og mennene i korsett. Man kunne nesten se for seg dronningen tre seg på en dildo med sugekopp i den musikkvideoen. Ikke rart den blir mye strømmet, selv 11 år etterpå.

Vibrator med sugekopp

Massasjestaven simuleres av den barske beileren som hun hadde underlagt seg, men kunne like gjerne ha vært plassert på bordet, gulvet eller veggen. Det er lov å la fantasiene fly rundt Lady Gaga, og prøve å etterligne hennes perfekte bevegelser.

Sensuell dans

Dansen i scenen er utrolig forførende og sexy. Det vrikkes på rumper og lår, samtidig som gutta er ville etter henne. Hun vet hva hun vil ha og gir ikke etter for presset. Egentlig har hun det helt topp med dildoen, som vi kan se for oss at du har ført inn for total nytelse.

Vær Lady Gaga for en kveld

Kanskje man har det som skal til for å imitere musikkvideoen fra start til slutt. Det eneste som mangler er en dildo med sugekopp som ikke gir etter for den kåtskapen som har bygget seg opp.

You may also like