Bolig

Lei av å støvsuge? Skaff deg en robotstøvsuger som med glede gjør jobben!

Det å måtte støvsuge er noe de fleste av oss kunne spart seg for, eller hva? Det er ikke det at det tar veldig mye tid, men det er likevel en ganske så trasig jobb i husholdningen. Selv om ikke robotene har overtatt vår verden helt enda, finnes det likevel noen rent så spennende teknologiske produkter der ute på markedet i dag. Ja, vi snakker om robotstøvsugere som allerede har arbeidet for noen av oss en del år nå – og de blir hele tiden både smartere og bedre til å støvsuge for oss.

 

Husk på dette når du skal kjøpe ny støvsuger

Det er et par viktige ting å tenke på når du skal gå til anskaffelse av ny støvsuger. Hvis du vektlegger ting som energimerker og støvemisjon, får du en støvsuger som både er skånsom mot lommeboken din, såvel som mot miljøet. Med en norsk støvsuger test finner du et omfattende utvalg av støvsugere fra kjente merker som Miele, Nilfisk, Electrolux, m.fl. til konkurransedyktige priser.

 

Se etter energimerket

Se kun etter støvsugere som har en god energimerking. Over tid vil dette spare både deg for penger og mer belastning for miljøet. Energimerking spenner seg fra A – G, derav A er den beste energimerkingen, mens G er den svakeste.

 

Sentralstøvsuger – praktisk for store boliger

Hvis du bor i en stor bolig, er en sentralstøvsuger fra test-støvsuger.no et fornuftig valg for deg. Denne typen støvsugere er plassert et fast sted i boligen. Ved montering av en sentralstøvsuger lages det en rekke uttak rundt omkring i huset, og det eneste du trenger å gjøre for å kunne begynne å støvsuge, er å koble til en slange i veggen.

Poseløs støvsuger – det rene alternativet

En poseløs støvsuger fra test-støvsuger.no er tingen for deg som ikke liker å håndtere en skitten støvsugerpose. Denne typen støvsuger samler alt smusset i et filter i stedet for de kjente støvsugerposene.

You may also like