Diverse

Leadership Acceleration Programme

IMD er en av verdens mest anerkjente business-skoler. Deres fokus er å utdanne globale ledere til å bli de aller dyktigste, både ved samarbeid og individuelt arbeid. Lederutdanningen i samarbeid med IMD er nokså intensiv, men det vil styrke ens kompetanser både personlig og faglig. Her får du litt bedre innblikk i hva lederutdanningen har å by på.

Om utdannelsen

Lederutdanningen, også kalt Leadership Acceleration Programme, sirkulerer omkring strategiutvikling og og eksekvering. Om du er typen som liker å arbeide både praktisk og teoretisk med administrative oppgaver, så er utdanningsvalget et godt alternativ. Kombinasjonen mellom studiet av relevante business saker og grunnleggende lederteori, vil utvikle deg som leder. I tillegg så tilbyr utdannelsen de nyeste og mest anvendelige businessmodeller. De setter stort fokus på strategiutvikling, hvilket formodentlig er det mest essensielle tiltaket en organisasjon må vedlikeholde.

Hvorfor velge Leadership Acceleration Programme?

Utdannelsen har mange fordelaktige fundamenter som sikrer en optimal lederutvikling.  For det første så fokuserer lederutdannelsen på et internasjonalt perspektiv. På en annen side er skandinavisk kultur og læringsverktøy også inkorporert i studiet. Det sikrer at fremtidens ledere kan agere riktig både på et lokalt og globalt nivå. For det andre så sikrer studiet at man videreutvikler sine egne personlige styrker. Det gjør at man kan bli en selvstendig og beslutningsdyktig leder i det lange løp. Til sist så vil et løpende praktisk arbeid sikre et profesjonelt nettverk. Man får muligheten til å analysere eksisterende business saker og samtidig komme i kontakt med viktige ledere. Et bredt nettverk er avgjørende for å skape businessrelasjoner. På den måten kan man skape et utgangspunkt for seg selv i markedet, før hele graden er overhodet fullført. Kanskje møter man sin nye potensielle businesspartner underveis i utdannelsen? Konkluderende vil Leadership Acceleration Programme utvilsomt gi deg muligheten til å skape en referanseramme for fremtiden.

You may also like