Reise

Kan en powerbank være redningen på ens festivalopplevelse?

For noen så er festivaler årets store høydepunkt. Man sparer opp i lang tid i forveien, og kjøper billetter i det sekundet det blir lagt ut for å sikre seg de beste billettene. For de som velger å bo i telt er det både en sosial og morsom måte å oppleve festivalen på. Det byr dog på et problem for de aller fleste; hvordan skal man få strøm til mobiltelefonen? Frykt ikke, fordi det finnes en lett og forholdsvis billig løsning på problemet, nemlig en powerbank.

Hva er en powerbank?

Enkelt forklart så er en powerbank et bærbart batteri man kan lade opp, og bruke til å lade opp mobiltelefoner og nettbrett på farten. Det er den ultimate løsningen for de som enten reiser mye eller skal oppholde seg på steder uten tilgang til strømuttak, som for eksempel på festivaler.

Størrelsen på powerbanken henger som regel sammen med behovet. Er man av typen som bare vil lade opp mobiltelefonen sånn at man kan holde kontakten med kjæresten hjemme, eller finne ut av hvor festival vennene har blitt av, så trenger man en mindre powerbank på omtrent 3000 mAh. Den kan gjenopplade mobiltelefonen 1-2 ganger.

Er man derimot av typen som vil ta bilder og filmopptak, benytte seg av bildedelinger og sosiale medier, samt se videoer på internett, så kan det være lurt å investere i en av de store powerbankene. En powerbank på 20.000 mAh kan lade opp mobiltelefonen opptil 8 ganger, som burde holde til mobilbruk på en 3-dagers festival. Prisen avhenger som regel av størrelsen på powerbanken, og kan variere fra ca. 200 til 2000 kr.

 

Skal man på festival eller har man bruk for en powerbank i hverdagen, så kan det være lurt å sjekke ut https://batterionline.no/powerbank-batterier. Her finner man et stort utvalg av powerbanker.

 

 

You may also like