Bolig

Hvorfor kjøpe LED lyspærer?

Mange mener at fremtiden til lyspærer ligger hos LED teknologi. Teknologien er fortsatt relativt ny, så mange er ikke klar over alle fordelene teknologien bringer. Når det er sagt, har vi laget en guide som vil ta for seg noen av grunnene til at hvert hushold eller arbeidsplass kan dra fordel av å bytte til LED lyspærer.

3 fordeler med å velge LED lyspærer

  1. Den største fordelen med å velge LED lyspærer er at de er svært energieffektive. Når det kommer til vanlige glødepærer, mistes omtrent 90% av energien bare til varme. Når det kommer til LED pærer kan du oppnå den samme opplysningen som glødepærer ved å bare bruke en brøkdel av strømmen.
  2. LED pærer varer også mye lengre en glødepærer. LED lyspærer kan vare i årevis uten å måtte byttes. Vi pleier å måle levetiden til lyspærer i timer. En vanlig glødepære vil vanligvis vare rundt 1,000 timer, mens en LED pære kan vare alt ifra 15,000 timer til 20,000 timer. Dette betyr at du må i mange tilfeller bytte ut en glødepære 10 til 15 ganger sammenlignet med levetiden til en LED pære. Dette betyr igjen at du sparer mye penger ved å bytte til LED pærer.
  3. LED lys er også miljøvennlige. CFL pærer (sparepærer) inneholder menger av kvikksølv som gjør dem vanskelige å bli kvitt. LED pærer inneholder ikke kvikksølv som gjør dem et mer miljøvennlig valg, og i tillegg enklere å bli kvitt.

Er du på utkikk etter nye LED pærer til ditt hjem?

LED lyspærer er den mest energieffektive teknologien på markedet. Ved å ta i bruk LED lyspærer kan du spare penger og i tillegg få et lavere strømforbruk. Om du er på utkikk etter nye LED pærer til ditt hjem bør du besøke lampedirekte.no. Lampedirekte.no har et bredt sortiment av LED lyspærer. Klikk her for å besøke lampedirekte.no.

You may also like