Bolig

Hvordan kan du spare strøm uten å bruke en krone?

Når man skriver inn i Google «hvordan spare strøm» så kommer det gjerne opp annonser for at du burde investere i solcellepanel eller en varmepumpe. Dette er jo begge veldig gode tiltak men de koster utrolig mye og krever store investeringer. Det mange ikke tenker på er at det går an å ganske enkelt spare penger på strøm hvis man gjør noen enkle «hacks».

Hvis du virkelig ønsker å spare penger på strøm så kan det lønne seg å sammenligne prisene på strøm. Billigst strøm finner du på strømtest.no, dette er en portal hvor du enkelt kan sammenligne priser på strøm og finne den beste prisen basert på ditt forbruk.

Når du har fått den billigste prisen på strøm så gjelder det å finne ut hvordan du kan bruke minst mulig strøm og strømmen smartest mulig. Det første du burde sjekke ut er hvordan du varmer opp boligen din. Veldig mange boliger har høye strømregninger fordi de bruker feil varmekilde. Det kan være gamle panelovnen, oljeovner eller varmekabler. Det er utrolig hvor mye penger man kan spare ved å tenke annerledes på hvordan man skal varme opp boligen. Hvis du har en peis eller ovn i din bolig så kan du prøve å kjøpe ved strategisk for å kjøpe den billigst mulig.

I tillegg så er det utrolig mye strøm å spare hvis man husker å slå av lys i rom man ikke bruker og dra ut strømmen fra apparater man ikke bruker. Det er gjerne slik at det er disse små tingene som sammen kan redusere strømkostnadene dine uten noen store investeringer fra din side. Hvis du skulle ha mulighet til å investere mer penger i strømsparende tiltak så bør du selvfølgelig vurdere både varmepumpe og solcellepaneler. Vi håper at våre tips kan hjelpe deg til å spare strøm og ikke minst penger!

You may also like