Bolig

Hvem er Somfy?

Somfy er en internasjonal gruppe som opererer i nesten 60 land. Somfy tilbyr løsninger til bygninger og hjem som kan gi økt komfort, sikkerhet og strømsparing. Somfy har de siste 50 årene jobbet for å gjøre livet lettere for deres brukere verden rundt. Vi vil her gi deg en innblikk i hvem Somfy er, og hvilke produkter de tilbyr.

Om Somfy

Somfy skaper pålitelige og bærekraftige løsninger som er med på å forbedre livet til deres brukere. Selskapet opererer i 58 land og har 125 datterselskaper. De har ca. 8000 ansatte. Deres team på 500 ingeniører jobber med å innovere løsninger som er enkle og sikre. Dette er blant annet mobilapper som du enkelt kan bruke til å administrere hjemmet ditt. De jobber med andre ord med å finne opp morgendagens hjem. Forsknings- og utviklingssenteret hos Somfy har allerede arkivert 2000 patenter. Derfor mener Somfy at de kan garantere effektive og langvarige produkter.

Somfy tenker grønt

Somfy streber etter å forbedre alle levekår. De ønsker å sikre at de er tryggere, mer komfortable og miljøvennlige. Først og fremst tar Somfy hensyn til alle deres løsningers miljøpåvirkning gjennom hele deres livssykluser. De handler også i favør for miljødesignede produkter. Hovedfokuset til alle på teamet er et grønnere og mer bærekraftig miljø over hele verden.

Fransk kvalitet

Alle Somfy’s produkter er produsert i Haute-Savoie. Deres team er utdannet i den aller nyeste teknologien. Somfy utfører regelmessig testing og inspeksjon. Dette utføres i henhold til strenge prosesser for å garantere en unik kvalitet, levetid og ytelse.

Deres produkter

Somfy har en rekke produkter og løsninger. Dette er alt ifra løsninger til terrasser, skodder, skjermer, persienner og gardiner, garasjeporter, belysning, smarthjem, kameraer og alarmer. Ved å besøke https://www.somfy.no/ kan du se om du finner en løsning til ditt hjem. Forhåpentligvis gav dette deg et innblikk i Somfy og deres produkter.

You may also like