Reise

Hva du trenger å vite før du reiser på din første safari

Uansett hvor mange bilder du har sett fra en safari, vil den første gangen du ser dyrene i virkeligheten være uforglemmelig. Om du ikke har vært på safari før har du garantert en del spørsmål. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du reiser på din første safari.

Når du er på safari er det gitte forhåndsregler som du bør forholde deg til. Disse forhåndsreglene er der for din egen sikkerhet. Dyrene i Afrika er ofte svært godt kamuflert som gjør at det er vanskelig å se dem før det er for sent. Når du er på safari bør du ikke lage unødvendige lyder, ikke gå for nærme elefantene og holde deg inni bilen til enhver tid. Det er også viktig å være klar over at flodhester er svært aggressive, så du bør ikke befinne deg mellom en flodhest og vannet.

Still spørsmål. Når du er på en guidet safari har du med deg en guide som har mye kunnskap om dyrene og landskapet. For å få mest ut av safarituren er det lurt å stille guiden spørsmål slik at safarituren blir så lærerik som mulig.

Ta mye bilder. Den første gangen du ser en sebra eller løve vil du garantert ta 20 bilder av den. Neste gang vil du kanskje ta 10 bilder. Du kan alltid slette bilder etterpå og beholde de beste. Ta derfor bilder når du kan, for det er ikke sikkert at du får en annen mulighet.

Gjør drømmen om safari i Afrika til virkelighet

For å gjøre din drøm om safari i Afrika til virkelighet kan du besøke safaritours.no. Safaritours har rundreiser i Afrika som gjennomføres av en kompetente reiseledere slik at du er garantert en fantastisk opplevelse.

You may also like