Reise

Har du lyst til å reise og oppleve verden?

Kanskje du nettopp har fullført videregående skole eller bare ønsker å reise og oppleve verden uavhengig av situasjonen du befinner deg i. Å reise og oppleve nye steder er utvilsomt noe av det beste som finnes. Man lærer mye av å reise og oppleve nye kulturer, man lærer faktisk mye om seg selv også. Adventureno er et reisebyrå som spesialiserer seg på gruppereiser for unge mellom 18-35 år. De skreddersyr reiser til kundene, slik at du får akkurat den reisen du er på jakt etter. Underveis på reisen vil du få opplevelser og vennskap for livet, samtidig som du utfordrer deg selv sammen med vennene dine og andre reisende. Hva har du lyst til? Reise verden rundt, dykke, surfe eller jobbe som frivillig? Mulighetene er mange og grenseløse. Hva venter du på? Begynn å planlegg ditt livs reise alene eller sammen med vennene dine. AdventureNo – backpackerreise, frivillig arbeid og mer står klar til å hjelpe deg.

Muligheter

Som sagt er mulighetene mange om du ønsker å reise ut og oppleve verden. Alt ettersom hvilken type reise du ønsker er det noe for enhver smak. Du kan blant annet dra til Bali, Australia eller Sri-Lanka for å surfe. Dette er alle land som er kjent for god surf og fantastiske omgivelser. Hva er vel mer euforisk enn å stå tidlig opp, spise frokost, surfe dagen lang og avslutte dagen med fantastisk solnedgang på stranden? Du kan oppholde deg alt fra 2 uker til flere måneder. Du kan også kombinere mellom flere forskjellige land. Er du derimot mer lysten på å oppleve mange forskjellige land er backpacking noe for deg. Her får du muligheten til å besøke flere land over en gitt periode. Du kan for eksempel dra til New Zealand, Bali, Gili, Lombok og Fiji. Her vil du sitte igjen med rikelige opplevelser og se landskap du aldri før har vært vitne til. Du vil i tillegg lære nye kulturer og kjenne, og bli bedre kjent med deg selv som person.

Gode grunner til å velge adventureno

Gode grunner til å velge adventureno når du skal planlegge din neste reise er blant annet deres brede utvalg av destinasjoner og forskjellige typer reiser. Her er det noe for enhver smak, så du vil garantert finne noe som passer deg og dine behov. Du har i tillegg muligheten til å delta på gratis foredrag hvor du kan høre mer om og stille spørsmål om deres reiser, samt tips og gode råd fra tidligere deltakere. Her vil du også kunne bli inspirert til din reise. Adventureno er i tillegg et ansvarlig reisebyrå som tar vare på og har respekt for mennesker, natur og dyreliv. De bidrar blant annet med planting av trær for å CO2-nøytralisere flyreisene og støtter barnehjem og er faddere bor barn i Kambodsja. Adventureno bidrar også til lokalsamfunnet gjennom å benytte lokale guider og tilbyr ikke reiser eller attraksjoner med dyr i fangenskap. Adventureno har viktige verdier som du bør tenke over når du skal reise og oppleve verden.

You may also like