Bolig

GNP Energy er strømleverandøren med god kundeservice i sentrum

Mange av de norske strømleverandørene har enten kommunale eller statlige eierinteresser. Det har ikke GNP Energy, noe som gjør at de skiller seg ut på det norske strømmarkedet. De har nemlig ikke eget strømnett, men kjøper strøm på strømmarkedet som de selger videre til sine kunder til en god pris. Selskapet setter kundeservice i fokus, og holder kostnadene nede ved å ikke ha overdådige lokaler eller markedsføringsbudsjetter. Dette er med til at de kan tilby strøm med en fordelaktig pris til sine kunder. Hvis man ønsker å bytte strømleverandør så kan GNP Energy være et godt alternativ.

Man kan også lese mer om GNP Energy på Facebook. Her publiseres det ofte nyheter, og kunder kan stille spørsmål til selskapets Facebook-vegg.

Besøk GNP Energy her hvis man er enda mer nysgjerrig på selskapet.

Hvorfor bytte strømleverandør?

Prisen på strøm kan avhenge av mange ting. Helt overordnet så påvirker ofte været prisen på norsk strøm, fordi at den som regel produseres i vannkraftverk. Jo mindre det regner, jo mindre vann er det i vannmagasinene, og jo høyere blir strømprisen. Om vinteren brukes det som regel mer strøm enn om sommeren fordi det er mørkt og for å helt eller delvis varme opp hus, hytter og leiligheter. Strøm handler ofte om etterspørsel og tilbud, og prisene kan i stor grad variere alt ettersom hvilken strømutbyder man velger. Derfor kan det være en god ide å sammenligne den nåværende strømleverandør med andre. Mange hus, hytte- og leilighetseiere kan faktisk spare tusenvis av kroner ved å bytte til en strømleverandør som tilbyr enten en avtale som passer til ens behov, eller en lavere pris for strømmen. Man kan enten sjekke dette ved å undersøke prisen og de ulike avtalene hos strømleverandørene, eller så kan man benytte seg av en uavhengig søkemotor som gjør det for en på ett par sekunder.

You may also like