Diverse

Gjør deg klar til vinteren med disse “must haves”

Det er mange “must haves” som du må anskaffe før vintermånedene er her. Men det er ikke alle som tenker på å skaffe det før man står der i den kalde, frosne snøen. Så i denne artikkelen vil vi angi noen av de “must haves” som du bør anskaffe.

Endelig støvlesesong

Har du også ventet hele året på at vinteren skal komme til sist, slik at har en unnskyldning for å gå med støvler hver eneste dag? Da er du ikke den eneste. Støvler er en viktig del av vinterens must haves. For det første er støvlene utrolig deilig og ser bra ut til hver outfit. For det andre er de nødvendige for å holde føttene varme slik at du unngår å få noen forferdelig vintersykdom.

Dobbeltdyne

En ting du virkelig burde investere i når du åpner døren for vintermånedene er en dobbeltdyne. Det er ingenting verre enn å fryse om natten, og selv om du har et varmesystem, er det noen ganger ikke nok å holde seg varm med en enkel dyne.
Det kan derfor være lurt å investere i en dobbeldyne da den er bedre til å holde varmen og vil føles mye mer behagelig å sove med. På Georg Jensen Damask kan du finne mange varianter av dobbeltdyner og annet tilbehør til soverommet ditt.

Varmelamper for koselige kvelder

Hvis du vil gå all-in på vinteren, kan du også dra nytte av en varmelampe. En varmelampe gjør at du fortsatt kan nyte hagen din med en deilig kopp te eller kaffe. Varmelampen holder deg varm hele kvelden, og du kan derfor invitere venner til en koselig middag utendørs i det kalde været. Du må selvsagt investere i en høykvalitets varmelampe.

Deilige varme drikker

Når du tenker på vinteren, er en av de første tankene sannsynligvis varm drikke. Varm drikke gir en fin og deilig atmosfære, og det er derfor et must have til vinteren.
For å gjøre det litt mer deilige, er det en god ide å investere i noe te, kaffe og kakao som er av høy kvalitet.
Sannsynligheten for at du blir syk i vintermånedene er ganske stor, og et godt tips er derfor å sørge for at du har litt ingefær og sitron på lager. Te med ingefær og sitron er den beste kuren mot vondt i halsen, forkjølelse og andre sykdommer forårsaket av det kalde været.

Varmt yttertøy

Det har vært omtrent et år siden ditt varme yttertøy har blitt brukt, og det kan derfor ha blitt slitt ut, eller også synes du ikke det er så kult som du gjort på det tidspunktet. Og det er ingenting verre enn å stå på en kald vinterdag og ikke ha noen varme klær å ta på. Så sjekk ut garderoben din og finn ut hvilke klær du fortsatt kan bruke. Herfra kan du vurdere om noe nytt skal kjøpes.

Med disse tipsene vil du være helt klar og forberedt på at vinteren sakte banker på døren. Hvis du vil ha flere tips og triks til livsstilen og boligen din, kan du gjerne sjekke ut  minimalistisklivsstil.no.

You may also like