Bolig

Finn den riktige sengen for deg

Det er viktig å velge en seng som man liker. Det er tross alt her man tilbringer 6-10 timer av døgnet sitt på å sove. På en annen side så kan det være vanskelig å vite nøyaktig hvilken type man skal velge. Alt velges etter egen smak og behag. Noen liker faste senger, andre liker bløte. Noen liker store senger, mens enkelte vil ha dem mindre. Hva passer egentlig best for deg? Her får du vite litt mer om 3 populære sengetyper.

Regulerbare senger

Regulerbare senger er gode for deg som ønsker å redusere smerter i ryggen. Mange opplever ryggproblemer på en daglig basis. Med en regulerbar seng kan du heve og senke ryggen og beina på den måten du selv ønsker. Det kan være med på å avlaste ryggmuskulaturen på en helt unik måte som andre senger ikke kan.

Kontinentalsenger

Til tross for at regulerbare senger kan heves og senkes så har kontinentalsengen egne unike funksjoner. Denne sengetypen har tre lag med madrasser fremfor to, hvilket innebærer at komforten er vesentlig bedre. Kontinentalsengen gir deg en rammemadrass i bunn, en springfjærmadrass i midten og en overmadrass øverst. Sengen sikrer deg god komfort og har en egen karakteristisk høyde. Det betyr at du bokstavelig talt stiger ut av sengen hver morgen, fremfor å reise deg opp fra den.

Dobbeltsenger

Dobbeltsengen er også en real klassiker som de fleste par velger å kjøpe. Den passer enhver smak, idet modellen kommer i alle forskjellige prisklasser. I tillegg kan man selv velge fasthet på sengen. Har du vondt i ryggen så skal du være påpasselig. Da kan det ofte være lurt å kjøpe en hardere variant slik at ryggen får den støtten den trenger. Noen foretrekker derimot en mykere variant. Fasthet er viktig når du skal velge seng, fordi den spiller en avgjørende rolle for søvnopplevelsen din, ifølge sovemiddel.no.

You may also like