Reise

Dubai er Midtøstens moderne juvel

Dubai har i de siste årene blitt et populært reisemål for par så vel som barnefamilier. Byen er den største i De Forenede Arabiske Emirater, og har blitt en moderne verdensmeteropol. Destinasjonen er perfekt for de som har blitt litt lei av å reise til de samme stedene i Syden, og ønsker å oppleve noe nytt. Byen er kjent for sitt varme klima, og solen skinner nesten hver eneste dag. Temperaturene varierer fra 30 til 50 grader i sommerhalvåret, og derfor anbefales det å reise dit i vinterhalvåret. Fra september til april er det en ettertraktet destinasjon på grunn av temperaturene. Da ligger de på behagelige 35 til ca. 25 grader.

Den letteste måten å reise og bo i Dubai, er ved å bestille en charterreise. På Travelmarket.no kan man finne mange forskjellige charterreiser til Dubai.

Hva kan man oppleve i Dubai?

Dubai er kjent for sine luksuriøse hoteller og biler. Hver innbygger i Dubai har i gjennomsnittet 14 biler, så hvis man setter pris på luksus så er Dubai en perfekt destinasjon. De er også kjent for sine enorme kjøpesentre der man kan shoppe i flere timer uten å gå tom for butikker. De har til og med et kjøpesenter med en innendørs skianlegg.

Dubai er også kjent for den muslimske gjestfrihet, og folk fra mange forskjellige religioner lever i fred og fordragelighet med hverandre. Hvis man ønsker å oppleve kultur så kan man besøke Sheikh Mohammed Center for Cultural Understanding, som gir et innblikk i midtøstlig kultur, religion, tradisjon og vaner.

Ønsker man en litt mer aktiv ferie så kan man ri på kameler, kjøre offroad i ørkenen og seile langs Dubais kystlinje.

Man kan også finne mange kulinariske opplevelser, og mat fra alle verdenshjørner. Ønsker man å spise autentisk midtøstlig mat, så er det også mange restauranter som tilbyr fantastiske måltider.

You may also like