Diverse

Derfor er det tyske markedet viktig

Tyskland ligger i hjertet i Europa, og er hjem til over 81 millioner tyskere. Landet er kjent for sin enorme industri og teknologiske fremskritt. Derfor sier det seg selv at Tyskland kanskje er Europas viktigste land når det kommer til kjøp og salg av varer og tjenester. Noe av det Norge er mest kjent for i Tyskland, er kanskje mulighetene man har som turist. Norge er et land rik på naturopplevelser og derfor strømmer det tusenvis av tyske turister til landet vårt hvert eneste år, og derfor er tyskere en viktig del av mange norske bedrifter.

Slik tiltrekker man tyske kunder

Uansett om man eier et hotell eller tilbyr unike opplevelser i norsk natur, så er tyske turister en viktig del av årsinntektene. Turistindustrien er veldig ustabil da en god sesong ofte avhenger av været.

En viktig del av det å kunne tiltrekke tyske kunder er den promoveringen man gjør av tjenesten eller produktet. Det er nemlig slik at de generelle engelskkunnskapene i Tyskland er lavere enn i resten av Europa, og forståelig kommunikasjon er alfa og omega hvis man ønsker å få fatt i de riktige kundene. Derfor er det alfa og omega at all oversettelse fra norsk til tysk blir gjort korrekt. Det kan være en god ide å hyre et oversettelsesbyrå som for eksempel Diction, som kan oversette til tysk. Slik kan man være sikker på at alt tekstmateriale og andre viktige dokumenter blir oversatt til korrekt tysk.

Tyske turister og kunder generelt kan være en viktig del av en norsk bedrift, og derfor er det også viktig at all kommunikasjon mellom bedrift og kunde blir gjort slik at mottageren av budskapet forstår det som hun eller han leser. Med over 81 millioner potensielle kunder så går man glipp av en enorm mulighet for å kunne selge varer og tjenester på det tyske markedet.

You may also like