Diverse

Blekkpatroner og toner til din Brother printer

Hos Inkpro.no finner du Brother blekkpatroner til din printer til favorable priser, uten å skulle gå på kompromiss med kvaliteten av den varen du kjøper. Grunnen til at Inkpro kan tilby blekkpatroner til din printer til noen av markedets laveste priser, er at du ikke betaler for merkevaretillegget. Inkpro selger nemlig kompatible blekkpatroner til din printer, som gjør at du kan spare penger på hver blekkpatron du kjøper. En kompatibel blekkpatron betyr ikke at du går på kompromiss med kvaliteten, Inkpro sine kompatible blekkpatroner er produsert med samme kvalitet, og nøyaktighet som de originale Brother blekkpatroner. De kompatible blekkpatronene er produsert på fabrikker som har de samme standarder og kvalitetssertifiseringer som de originale Brother blekkpatronene, dette vil si for deg som forbruker at største forskjellen er mangel på Brother logoen som er på Brother sine originale blekkpatroner.

Grunnen til at de originale blekkpatronene ofte er vesentlig dyrere enn de kompatible, er fordi de store produsentene ofte selger skriver med meget lav avanse, da konkurransen er stor. Dette betyr for deg som forbruker at du får en billigere skriver, men betaler tilbake for den lave avansen ved å kjøpe de originale blekkpatronene, som har en meget høy avanse. På denne måten vil produsentene innhente den tapte fortjeneste på skriveren igjennom blekkpatronene du kjøper til din skriver.

Hurtig leverig rett til døren

På inkpro kan du bestille dine blekkpatroner direkte hjem til din egen postkasse, på denne måten skal du ikke selv ned i butikken for å lete etter den riktige patron til din skriver. De tilbyr lave priser på levering, og som en ekstra service får du også tilbud om en gratis blekkpatron til din skriver ved hver bestilling du foretar deg på deres hjemmeside. Dersom du er i tvil hvilken blekkpatron du skal ha til din skriver, har Inkpro dyktige kundeservicemedarbeidere som står parat til å hjelpe deg med å finne den riktige.

You may also like